was successfully added to your cart.

Okenné fólie

By 26. septembra 2015Nezaradené

OKENNÉ FÓLIE

__________________________________________________________________________________________

PROTISLNEČNÉ FÓLIE

Protislnečné (solárne) fólie majú niekoľkonásobnú funkciu:

zadržia teplo, ochránia zrak pred lomením svetla, usporia energiu, zachytia UV žiarenie a čiastočne zabezpečia aj Vaše súkromie… Fólie sú pokovované hliníkom, čo vytvára zrkadlový efekt. Chránia Vás pred škodlivým UV žiarením, ani po rokoch nestrácajú účinnosť filtrácie. Fólie dodávame (aplikujeme) v rôznych farebných odtieňoch, ako napr. strieborná, bronzová, dymová.

Najlepším riešením je aplikácia z exteriérovej strany, fólie zadržia až 85% tepla, v zime ušetria vykurovaciu energiu, keďže odrazia tepelnú energiu späť do interiéru. Fólie z interiérovej strany sa používajú s určitými obmedzeniami, ktoré Vám vieme špecifikovať, je to napr.: orientácia svetovej strany, veľkosť a farba sklenej plochy, alebo osadenie sklenej plochy a iné.

– t e c h n i c k é – p a r a m e t r e – f ó l i í –

__________________________________________________________________________________________

BEZPEČNOSTNÉ FÓLIE

Bezpečnostná fólia je číra fólia, ktorá je naskladaná z viacerých vrstiev a po nalepení na sklo vytvorí ťažko priestupnú zábranu pre zlodejov alebo vandalov, ochráni Vás pred vykradnutím, či napadnutím. Vďaka jej plasticite Vás fólia ochráni pri teraz tak často už aj u nás opakovaných prírodných živloch, výbuchoch alebo teroristických útokoch, kde bezpečnostná fólia pri výbuchu zadrží sklo v celku a dočasne zadrží oheň. Zmení Vaše obyčajné sklo na vysoko odolné bezpečnostné.
Samozrejme ako každá fólia, ktorú ponúkame aj táto má 99% ÚV stabilitu, ktorá sa spoločne s funkciou bezpečnosti využíva na výklady obchodov, reštaurácií, kancelárií, ale v neposlednom rade aj na rodinné domy.

Bezpečnostná fólia sa vyrába v troch hrúbkach, kde 12 mil PSHC a 8 mil PSHC spĺňa požiadavky poisťovní o zabezpečení objektov proti vlámaniu a 4mil PSHC, ktorá zabraňuje triešteniu skla, čo sa vyžaduje zo zákona hlavne pri potravinárskych výrobách, či školských zariadeniach.
Prečo špatiť okná mrežou, keď môžete mať bezpečnostné fólie…

– t e c h n i c k é – p a r a m e t r e – f ó l i í –

__________________________________________________________________________________________

DEKORAČNÉ (IMIDŽOVÉ) FÓLIE

Tieto fólie sa používajú na dekoráciu interiéru, prípadne aj na image firmy, či priestoru. Dodávame (aplikujeme) ich v širokej škále, existuje nespočetné množstvo výberu fólií. Najčastejšie sme aplikovali perleťové fólie (imitácia pieskovaného skla), biele matné (mliečne) fólie, strieborné, či bronzové, ale zaujímavé sú aj ďalšie, ako napr. imitácia námrazy, fólia s kryštalickým efektom, imitácia dreva a ďalšie fólie v rôznych farebných odtieňoch. Do fólií Vám vieme vyplotrovať firemné logo, alebo akýkoľvek ornament, ktorý sa hodí do Vášho interiéru. Nafotíme, navrhneme, nalepíme 🙂

– t e c h n i c k é – p a r a m e t r e – f ó l i í –

……. ž i a d o s ť … o … cenovú … ponuku …….

________ ĎALŠIE INFO : www.folie.eu.sk __________

__________ Naspäť na úvodné menu: Ateeray | reklamný dom __________

 

dodiacik

About dodiacik

2 komentáre

Leave a Reply